Afternoon Tea

20130331-203920.jpg
Har spenderat eftermiddagen på bästa sätt men min underbara vän och tagit en afternoon tea på Cardierbaren på Grand Hotel. Fyra timmar av massa snack, champagne, snittar och bakverk! Känns som en bra uppladdning inför fastan imorgon ; )

2 tankar om “Afternoon Tea

  1. Härligt
    Imorgon är det tredje dagen på en 6 dagars fasta. Det var flera års sedan jag fastade sist. När jag läste om fasta på nätet hittade jag 5/2 dieten. Kollade på dokumentären på SVT play. 5/2 två känns helt rätt metod. Strikta dieter blir i längden för svårt för oss enkla människor ;-). Kommer troligtvis fortfarande vara restriktiv mot kött, försiktig med haven och välja bort mjölk. Rekommendera alla att se ”Forks over knifes”. Om det finns intresse rapporterar jag hur det för mig om någon vecka.

    • Håller helt med dig och känner också att detta är ett sätt som man faktiskt kan leva med och egentligen inte är en diet utan mer utav en livsstil. Vad häftigt med 6 dagars fasta, det hade jag nog inte klarat. Ska absolut kolla på på ”Forks over Knifes” Tack för tipset och rapportera gärna hur det går för dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s