Let the fast begin

Nu har jag ätit lunch och också intagit de sista kalorierna för dagen. Det blir ofta att jag tar ganska sen lunch på de dagar som jag fastar.
Nu kommer jag inte äta något förrän imorgon till frukost.

Min frukost bestod av en gammal klassiker:

20130401-142022.jpg

20130401-142056.jpg
Ganska torftigt men jag väljer hellre att äta kalorierna till en ”vanlig” lunch. Joni ville hela tiden smaka av yoghurten och hallonen så fick nog i mig lite mindre.

Till lunch testade jag Felix nya mustiga soppa och den var verkligen supergod! Det blev en röd curry med kyckling som totalt innehöll 391 kcal.

Det bästa för att fasta dagarna ska funka smidigt så bestämmer jag redan dagen innan vad jag ska äta. Det underlättar när man är hungrig att slippa både fundera ut på vad man ska äta plus räkna hur många kalorier det innehåller.

20130401-142639.jpg

20130401-142721.jpg

4 tankar om “Let the fast begin

  1. Har precis börjat med den här ”dieten”,såg dokumentären på Vetenskapens värld och blev väldigt nyfiken! Ska blir spännande att se hur den påverkarmig. Jag är 32-årig tvåbarns mamma i Stockholm. Kul med en blogg om dieten. Kommer nog titta in ofta!

    • Vad roligt och lycka till med fastandet! Återkom gärna hur det går för dig och hur du får ihop det med att fasta med två barn! Jag har tyckt att ibland kan det vara jobbigt när man ska hålla dotterns tempo och inte kunna fylla på med energi.

  2. Har också börjat idag! Kommer läsa denna blogg med stort intresse! Är en 44-årig kvinna i Östergötland. :o)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s