Luttrad

Kul att det är så många som ska och har börjat med 5:2 dieten! Plus att så många har börjat kolla in på min blogg! Man får tacka vetenskapens värld!

20130402-075141.jpg
Sen jag såg dokumentären i julas så visste jag redan då att detta kommer att bli stort och tror helt klart att det kommer att slå ut dieter som LCHF eller GI.

Igår så var min första fasta dag på länge och det gick verkligen så lätt. Känns som om jag är luttrad och min kropp tycker inte att det är något konstigt att den inte får någon middag. På torsdag blir första dagen då jag ska jobba och fasta. Spännande att se om det gör någon skillnad. Tidigare har jag ju varit föräldraledig och kanske haft ett annat tempo.

9 tankar om “Luttrad

 1. Tack för en inspirerande blogg! Idag är det första dagen som jag går på fasta. Det ska bli spännande och se hur resultat blir. Jag undrar vilken app du använder för att räkna kalorier?

 2. Hej!
  Jag undrar om du har någon erfarenhet eller vet något om hur man gör med träningen när man går på denna diet..
  är tanken att man inte ska träna på de dagarna man fastar, för att inte bryta ned musklerna eller kan man träna på som man vill?

  • Du kan träna precis hur mycket eller lite du vill. Jag vet att Michael Mosley tränar på sina fastadagar men för mig så har jag hoppat att träna då men i framtiden tror jag nog inte att det ska vara några problem.

 3. Kul med fler 5:2or! Har börjat för 2v sedan och har lyckats knåpa ihop rätter med hjälp av appen ShapeUp. Hittade en sida med fina varmrätter man kunde göra! Glömde dock lägga sidan i favoriter men får lov att återkomma med adressen.
  Möts lite av skepsis hemma inför detta med 5:2. Är inte så orolig för det utan kommer låta humör och figur motbevisa 🙂 Jobbar oregelbundet vilket innebär nätter av att vara vaken men jag tycker det är lättare att få in fastedagarna då jag jobbar natt… Frukost ca 200, middag runt 16 på 400, sen minst 16h fasta. Dricka vatten och te…frukost morgonen därpå efter några timmars sömn.
  Fortsätter följa dig!

  • Vad kul att du också kör och ditt upplägg låter jättebra! Förstår att det kan vara svårt de dagar du jobbar natt men du vet att det går bra att byta dagar från vecka till vecka.Shape up appen måste jag skaffa! Själv använder jag ju Myfitnesspal men man kan aldrig få för många appar. Återkom gärna med adressen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s