Det bästa

Det bästa måste väl ändå vara dagen efter en fastadag! Då unnar jag mig alltid lite extra som en sån här frukost!

20130411-123445.jpg

Hur har det gått för alla ni som precis börjat och är inne på er första och andra vecka? Vore kul att höra om ni tycker det är jobbigt eller lätt?

10 tankar om “Det bästa

 1. Hej, det är min första vecka och med facit i hand så har det gått bra. Det har gått väldigt upp och ner, vissa stunder så känner jag ingen hunger alls och vissa stunder så är det sjukt jobbigt, så det hela sitter i huvudet och det tycker jag är intressant. Hur vi styrs av hur vi tänker kring mat och att mycket av det vi stoppar i oss går med automatik. Det är skönt att läsa om andra som gör samma sak, så jag är glad att jag har hittat din blogg, den har hjälpt mig.
  Ha en trevlig helg!

 2. Godmorgon
  Gjorde en 4 dagars fasta innan jag började med 5/2 dieten så en dags fasta där man får äta 600 Kcal är inga problem ännu 😉
  Men frukost dagen efter är otroligt god.
  Upplever riktig matglädje igen.

 3. Har precis gjort min första vecka och det har gått väldigt bra. Tycker mest att det är lite jobbigt framåt eftermiddagen, men inte alls så jobbigt på kvällen som jag trodde. Trodde också det skulle vara jättejobbigt att gå och lägga sig hungrig, men framåt kvällen så känner jag mig inte hungrig alls. Ska bli spännande att se hur det kommer att gå nästa vecka. Tack för en bra blogg!

 4. Körde den första fastadagen igår och håller helt med om att det mest sitter i knoppen. Visst var man hungrig ibland, men det hjälper att dricka varmt, te eller vatten. Men idag känner jag mig istället inte sugen på något! Nästan lite illamående när jag ska äta, är det vanligt? Har aldrig fastat förut… Måste liksom tvinga mig själv att äta…

 5. Första veckan och min andra faste dag idag. Det har gått över förväntan och är väldigt positiv till 5/2 så här långt. Det mest positiva är att man kan träna fast man fastar. Det blir spännade att se hur mycket man orkar träna nu efter jobbet.

 6. Jag har min fjärde fastedag idag alltså inne på min 2:a vecka och är visst jobbigt i mellanåt men spännande detta med att hungern går i cyklar kommer och sen försvinner. Jag har haft problem med sötsug och matsug åt hela tiden och har testat lchf och gi men det funkade inte för mig blev förstoppad och mådde väldigt dåligt, men detta hafr verkligen varit så bra för mig, visst känner sug men inte alls på samma sätt och som någon annan här skriver gud vad man är van att äta på automatik och ibland trots att man inte ens är hungrig. Kommer fortsätta med detta.

 7. Är inne på min första fastevecka och har fastat i två dagar vilket har gått långt över förväntan!
  Jag bloggar även om det på femtvadieten.bloggplatsen.se

 8. Jag ska ha min andra fastadag imorrn! Sist åt jag bara frukost och hade världens jobbigaste natt. Så imorrn skippar jag frukosten, kanske dricker te eller nått sånt. Tar en soppa till lunch och en banan till kvällen. Har du något bra recept på en kalorilåg soppa jag kan tillaga? 🙂

  Följ min blogg, vetja! 🙂

 9. Är inne på min andra vecka nu, det går verkligen bättre och bättre. Håller med om ovanstående kommentar att matlusten har kommit tillbaka och det känns fantastiskt att slippa det dåliga samvetet när man slarvar. Två dagar på en vecka går lätt, sen är man fri!
  Bloggar också på http://atafemtva.wordpress.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s