Räddningen

Det här är min räddning ikväll

20130408-212437.jpg

Inte nog med att jag jobbat hela dagen plus också nu på kvällen så har jag också hunnit med att tvätta och städa lite här hemma… Duracellkanin på fasta.
Det ger mindre tid att fundera på att jag är hungrig när man håller igång så här.

Nu är jag helt slut och skulle gärna svara på alla de frågor jag fått under dagen men är alldeles för trött.

2 tankar om “Räddningen

  1. Hej! Roliigt att följa din blogg och jag har nu börjat med den här dieten och fastat två ggr på en vecka. första fastedagen gick enkelt men andra gången lite svårare då magen skrek av hunger när det var dags att lägga sig. jag undrar över en sak man fastar ju ca 18 h i rad och sen äter jag frukost på morgonen men hur reagerar kroppen egentligen på det? blir det inte så att den tar frukosten och lägger det som fett på kroppen för att den tror att den ska svälta? borde man inte gå upp i vikt istället då?
    Jag väger ca 65 kg idag och hade blivit superglad över att gå ner några kilo så jag hoppas verkligen att fasta funkar för mig det det är en ganska enkel diet.

    • Hej Julia, Det är en intressant fråga det här med svält för att det är ju lite så jag har lärt mig tidigare också att man ska aldrig sätta kroppen i svält för att då ”tar den åt sig” mer när man sen äter. Det är ju lite det som forskning nu visar kanske inte stämmer för att det blir för kort tid som man är i svält när man fastar så kort så kroppen hinner inte reagera på det sättet. För mig som inte heller har så jättemycket att gå ner så trodde jag verkligen inte att jag skulle se något snabbt resultat med den här dieten men jag kände redan efter 2 veckor att byxorna satt lösare. Lycka till och hoppas att du trivs och kommer fortsätta med 5:2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s