Onsdag istället för torsdag

Så då var det onsdag och känner mig fortfarande lite krasslig men måste säga att jag är imponerad av den där halssprayen som jag köpte igår. Man känner skillnad direkt efter att man har tagit sig en dos.

Det blir fastadag för mig idag istället för imorgon då jag ska ut och äta middag med några vänner. Är så jäkla bra att den här dieten är så flexibel och inte behöver påverka sitt liv på något sätt. Ser verkligen fortfarande bara positiva saker med att gå på 5:2 och det blir bara lättare och lättare för varje vecka. Det är bra för er som nyligen har startat och tycker det är jobbigt. Håll ut! Det blir bättre!

4 tankar om “Onsdag istället för torsdag

 1. Hoppas du snart blir helt pigg.
  Ja jag måste ju säga att även om jag bara hållt på i 1½ vecka med dieten så känns det som om den passar mig utmärkt.
  Krya på dig / Susanna

 2. Jag instämmer till fullo både med dig och med Susanna, den här dieten är lätt att följa. Tidigare har det alltid dykt upp något som stjälpt mina goda föresatser, en inbjudan till fest mitt i min pågående diet har ofta inneburit att jag ramlat tillbaka i gamla vanor (ovanor) igen. Jag avslutar min andra vecka med femtvå nu och mår förträffligt. Det blir lugn och ro i huvvet också eftersom jag på fastedagarna försöker tänka på annat än mat, och maten är ju aldrig långt bort så det blir inte den där fixeringen och ”stackars-mig-tänket” som jag annars drabbas av.

  Krya på dig!
  Vi har alla en ljus vår att gå tillmötes.

 3. Hej!
  Vill först tacka för en bra blogg:)

  Har en fundering om när under ditt fastande dygn du bör ha dina 16h. Om jag äter mitt sista mål en ätardag kl 19 och sedan dagen efter äter mina 500 kcal fördelat på lunch kl 12 och middag kl 19, ska jag sen efter det ha min 16 h eller ”räcker” det med att jag har haft dem ”innan” mina 500 kcal, alltså mellan min ätardag och fastedag, eller måste det alltid ske fastedag mot ätardag?

 4. Om jag har tolkat det rätt så ska man ha dem s,k 16 h fasta efteråt, eller hur någon därute som har gjort detta längre tid 🙂 ?
  Det bästa med 5:2 är att sötsuget blir mindre och mindre ju längre tiden går och portionerna också, och man VÄLJER verkligen på ett annat omedvetet sätt nu 🙂 Är nu på v 2 på min 5/2 diet.Var i affären i går och där bjöd dem på kakor och tårtor men jag var INTE sugen och kunde säga NEJ!!!Hur lätt som helst !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s