Inslaget

God morgon!

Här kan ni nu se inslaget från TV4 igår kväll.

Vad tycker ni om Rössners kritik? Känns lite vagt det där med hallonbåtsdiet och som om att han kunde ha samma svar till vilken diet som helst.

6 tankar om “Inslaget

 1. Det är ju ganska svagt av honom att bara kritisera viktnedgången, när det troligtvis finns många andra viktiga hälsoaspekter av att fasta regelbundet. Hans hypotetiska hallonbåtsdiet är ju däremot direkt skandlig för hälsan alltså inte jämförbar.

 2. Inte vettigt alls. Hur kan man jämföra fasta med att häva i sig hallonbåtar…..
  Hur mår kropp och knopp efter en hel dag med godis jämförelse med grönsaker och vätska ?? Inte klokt att uttala sig så.

 3. Såg inslaget och blev genast nyfiken på 5:2 dieten. Har hört från en väninna att det funkat jättebra för henne, men har inte riktigt tänkt på det själv. Tyckte hans hallonbåts förklaring var lite konstig. Jag hade inte gått ner i vikt av hallonbåtar.
  Så nu ska jag ta och läsa igenom din blogg och ta mig an denna diet som en utmaning för mig själv.
  Ha en fin dag. // Tess S.

 4. Jag såg inlägget nu och blev nästan förbannad, som anna skriver, okej visst man kan väl gå ner i vikt med hallonbåtar med hur nyttigt är det i längden, på mina fastedagar äter jag mkt mager vit fisk, bär och massor med grönsaker. Han är nog inte så insatt i den här dieten / livsstilen

 5. Den där Rössner var väldigt klantig, hans försök att trycka ner den nya trenden för att höja sina egna metoder blev bara helt fel. Istället tror jag att han höjde troligheten för femtvå 😛 Kom igen, hallonbåtar? Klantigt, klantigt 🙂

 6. Såg precis inslaget och kan inte annat än att hålla med övriga här. Oerhört tramsig kritik från Rössner. Han har uppenbarligen inte hört talas om 5:2, annat än möjligen till namnet. Varför ens fråga honom om han inte brytt sig om att kolla upp vad det är? Hade han varit ordentligt påläst och ändå uttalat sig kritiskt – fine! Det kan jag köpa. Men att vifta bort det i en jämförelse med hallonbåts-diet? Oerhört oseriöst! Tillförde absolut noll till inslaget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s