Eat your greens

Innan jag somnar för natten så tänker jag tillbaka på den sjukt goda smoothie som jag sörplade i mig idag.

20130627-224851.jpg

Eat your greens heter den och är min favorit på Blueberry som finns på några ställen i stan. Yum yum! Imorgon ska jag köpa mig en sjukt god frukost på väg till jobbet….

God natt

7 tankar om “Eat your greens

 1. Hej och tack för en inspirerande blogg! Jag har hållit på med 5:2 dieten nu i 3 månader och det funkar jätte bra! Har dock en fråga till dig som jag inte får riktig rätsida på! Jag har lagt upp det så här att om jag äter ”riktigt” kväll 1, sedan går jag och lägger mig och äter mina 500 kalorier till frukost och lunch dag 2. Sedan äter jag inget mer utan fastar till frukost morgonen efter ( dvs 16 timmar i sträck) Tiden med fasta och 500 kalorier blir då Ca 35 timmar x 2 per vecka. Om man istället äter vanligt middag dag 1, sedan fastar i 16 timmar och efter det äter de 500 kalorierna och avslutar med ”riktig” middag 24 timmar efter förra middagen. Timmar med fasta och 500 kalorier blir då 24. Är det sistnämnda fusk? Har gjort enligt det första upplägget och det fungerar som sagt bra, men jag är väldigt trött på kvällen då jag fastar och sover ganska dåligt! Tror att jag skulle orka träna ( och bli en bättre mamma och fru 😉) om jag fortsatte enligt upplägg 2. Vad tänker du om detta?

  Hälsningar
  Sofia

  • Hej Sofia! Fattar exakt vad du vill komma. Det vore ju kanon om det kunde vara så 😃. Jag trrrror att fastan (500kcal) ska vara i 72h!? Men det finns ju de som ist kör 16/8. Samma sak varje dag, äta 12-20 sen fasta resten av tiden..

   • 72 timmar uppdelat på två dagar, så det blir alltså ett drygt dygn?
    Jägarsits går förbi Blueberry i PUB nästan varje dag, ska prova den här gröna godingen!
    Har kollat och den innehåller: ananas, mango, apelsin, citron, spenat, vetegräs, spirulina, färskpressat äpple

    Idag har jag köpt helt vete på Ica Kvantum och ska odla mitt eget vetegräs. Göra stora satser av vetegräsjuice och frysa in i kuber. Nyttigt till tusen verkara det vara!

 2. För mej är en fastedag, en dag utan fast föda, med intag av enbart soppor, te, kaffe och buljong.
  Det fungerar bra!

 3. Hej. Jag är ny på bloggen och funderar på att börja. Då det är svårt att veta hur mycket 500 kalorier är skulle jag uppskatta om det kom upp lite recept eller tips på vad man kan äta på sin fasta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s