Löpen idag…

20130902-205814.jpg

Hur komiskt är inte detta… Vad ska man tro egentligen om 5:2 om man inte är insatt. Kan förstå folk som blir trötta på allt snack om denna diet.

I Expressen ”kritiska” artikel så omnämndes jag i slutet ; )

20130902-210020.jpg

Vad tror ni är detta bara en fluga eller känner ni att ni kommer kunna leva 5:2 i resten av livet?

8 tankar om “Löpen idag…

 1. Absolut en livsstil för mig. Jag tycker väl kanske att Paolo ska ge 5:2 en vecka så får han se om det verkligen är så att man inte orkar röra på sig. För mig har det i alla fall tvärtom hans uppfattning; orkar röra mig mer och äter godare mat. Mensåatteh.

 2. Hur trött blir man inte på att allt fokus ligger på viktminskning? Snarare är väl dagens fokus på stora muskler och ”deffning” det mer osunda sättet att leva på?

 3. Har kört min första vecka nu. Fastat måndag, torsdag, måndag. Ätit gott frukost och middag samt druckit ordentligt med vatten, te och lite buljong på dagen. Inte känt hunger alls på fastedagarna, däremot njutit enormt av att göra ordning min ca 300 kcal middag och blivit mer än mätt. Dessutom haft en enorm energi på fastedagarna. Kanske en smula maniskt för att inte känna efter om jag är hungrig :-). Det har även blivit så automatiskt att jag tänkt mer på vad jag vill stoppa i mig de andra dagarna. Första veckan minus 1.5 kg. Jag ser fram emot att fortsätta. Att avstå från saker och tänka hur jag ska leva 7 dagar i veckan är INTE min stil. Och som du säger… hur ska detta kunna vara farligt?? Ser fram emot att fortsätta följa din blogg och hoppas du lägger in fler recept som är enkla att laga till.

 4. Jag tror att jag kommer köra någon form i alla fall. Om ett tag kanske jag går över till en dag i veckan för att sedan ta två dagar för ett tag igen. Känns som att man kan variera det i all oändlighet 🙂

 5. Absolut min nya livsstil! Det är inte svårt och jag är mycket piggare nu, och det vill jag vara läääänge, pigg och frisk.
  Dessutom märker jag att jag tänker mindre och mindre på det nu (jag menar under fastedagar), det går liksom per automatik, så jag tror att det bara kommer att bli lättare och lättare med tiden.

 6. Jag upplever att det mest har varit krönikörer som varit experter och varnat. Medan om man ser till LCHF där mängder med doktorer och professorer har varnat.
  Ätstörningar får man oavsett vilken diet man kör om man har ”anlag” för det
  Jag har kört 5:2 sen 1:a april och känner fortfarande att den är bäst anpassad till mitt liv och jag kommer köra den resten av mitt liv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s