OM MIG

20130326-073045.jpg

foto: Emil Tavassoli

Heter Maria och är 31 år och bor i Stockholm med min kille och dotter som är 1 år.

Har precis startat eget där jag frilansar som mönsterkonstruktör.
Just nu håller jag på att försöka få ihop livspusslet med jobb och min dotter börjat förskola. Mitt upp i allt detta har jag börjat med 5:2 dieten plus att jag startat den här bloggen…

Jag har hållit på med 5:2 dieten sen i januari 2013 och är förvånad vad effektiv den är. För mer information om dieten gå in på http://www.thefastdiet.co.uk

Vill du kontakta mig så gör det här nedan:

11 tankar om “OM MIG

 1. Hej! 🙂 Har precis börjat med 5:2 dieten idag, och undrar lite. Just nu har jag tänkt äta frukost bara och dricka vatten resten av dagen. Såg att du gör så med, och undrar när du haft en vanlig dag, och ska fasta dagen efter, äter du bara frukosten då med? Funderar på om det skulle vara bättre att eftersom man ätit kvällen innan, äta nästa mål vid lunch istället… 🙂 så blir det kanske lite jämnare fördelat?

  Mvh Sofia 🙂 (Precis startat en blogg om hur det går för mig med dieten!)

  • Hej! Jag brukar äta en liten frukost på typ 100 kcal och sen äta en lunch på 400kcal de dagar jag fastar. Så det blir bara middagen jag hoppar över. Vad roligt att du också har startat en blogg! Ska hälsa på dig och lycka till med fastandet!

 2. Hej Maria
  Jag och min man ligger i startgroparna för 5:2 dieten efter inslaget på Vetenskapens Värld, och jag har förstås surfat loss för att hitta en massa information, och sprang på din blogg. I ett av dina inlägg visar du en bild på din mobil på vad som verkar vara en kaloriräknare, så jag skulle vilja fråga vilken app det är? Sen undrar jag… i VV-inslaget så förespråkades att de 500 kalorierna skulle intas under en måltid, men jag läste att du brukade dela upp dem på på 100 kcl på morgon och 400 kcl till lunch – har du någon personlig reflektion över om det blir någon skillnad?
  Tack och hej!

 3. Hej!
  Kul att jag hittade in hit 🙂 Jag ska börja min fasta idag och sökte på recept till dieten, det va då jag ramlade in här. Ska fortsätta läsa din blogg när jag har lite mer tid. Nu är jag nämligen på g till jobbet.
  Ha en bra dag!

 4. hej!
  jag undrar: går 5/2 dieten ut på att drar ner kaloriintaget till 500-600 kcal/24 timmar eller /dag?
  Dvs. kan jag äta en vanlig måltid måndag kl 19.00 o sen fasta i 24 timmar för att sedan äta en vanlig måltid igen tisdag 19.00? Eller menas det att jag äter vanligt måndag, fastar hela tisdag och sen äter vanligt först på onsdagens frukost?
  Förstår du?
  Tack för svar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s